BENELUX
STUUREINDEN B-LUX

STUUREINDEN B-LUX

BESCHIKBAAR

Past op deze motor(en): Universeel product - Past op bijna elke motor


Beschrijving
UNIVERSEEL - SET
Deze nieuw design bar ends zijn gemaakt van aluminium. Ze zijn onderdeel van onze premium B-LUX range (Barracuda Luxury Project)
Ze zijn universeel en leverbaar in 6 verschillende kleuren: ZILVER, ZWART, BLAUW, GOUD, ORANJE, ROOD en GROEN.

Ze worden verkocht per paar.

De Barracuda stuurgewichten zijn standaard te monteren op vrijwel elk merk motorfiets. Zelfs op de originele Kawasaki sturen passen ze zonder enige aanpassing. In de verpakking zitten speciale M8 bouten en uitneembare ringen meegeleverd waardoor ze direct te monteren zijn. Voor diverse Yamaha en Honda modellen dient u een aparte adaptor mee te bestellen.

Zendingen vanuit Italy - ( Levering binnen 3 werkdagen )

Gratis verzending vanaf €200,

Eenvoudig te monteren. Door het aandraaien van de bout, zet de rubber zich uit en klemt het geheel zich vast aan de binnenkant van het stuur. De Barracuda stuurgewichten zijn standaard te monteren op vrijwel elk merk motorfiets. Zelfs op de originele Kawasaki sturen passen ze zonder enige aanpassing. In de verpakking zitten speciale M8 bouten en uitneembare ringen meegeleverd waardoor ze direct te monteren zijn. Voor originele sturen van Honda en Yamaha dient u een aparte adaptor mee te bestellen. Voor de meeste Ducati modellen is het vaak handig om adaptor NB1016 (2x) mee te bestellen, omdat die vaak gebruik maken van een dikwandig stuur en de rubbers van onze stuureinden te dik hiervoor zijn.

Levertijd: 

 Beschikbaar: Het product is mogelijk in voorraad in Nederland. Indien dit niet het geval is zult u geïnformeerd worden over de verwachte levertijd. Bestelling worden doorgaans binnen 48 uur verzonden.

 Niet beschikbaar: Het product is momenteel (nog) niet leverbaar. Komt u later nog eens terug om te bekijken of het dan wel beschikbaar is.

 

Verzendkosten België, Nederland en Luxemburg: €9,90 per bestelling.

 GRATIS verzending in de Benelux vanaf €200,- door DHL

Betalingsmogelijkheden:

IDEAL (NL) - BANCONTACT (BE) - CREDITCARD - PAYPAL - OVERBOEKING - ACHTERAF BETALEN: Binnen 14 dagen (NL)

VELGLINT

Vanaf: € 17,75 Vat Incl.

TANKPAD
€ 19,74 Incl. BTW
PADDOCK BOBBINS

Vanaf: € 23,70 Vat Incl.

PADDOCK STAND

Vanaf: € 89,16 Vat Incl.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x