BENELUX
ADAPTERKABELTJES

ADAPTERKABELTJES

BESCHIKBAAR

Past op deze motor(en): Universeel product - Past op bijna elke motor


Beschrijving
SET VOOR 2 KNIPPERLICHTEN
Deze adapterkabelset is een snelle en gemakkelijke oplossing om de BARRACUDA knipperlichten aan te sluiten. De stekkers kunnen direct worden aangesloten op de kabelboom van de motorfiets zonder te knippen in de bedrading of te solderen.

De adapterkabels zijn verkrijgbaar voor verschillende merken motorfietsen, zoals Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Ducati, MV Agusta en BMW.

Worden verkocht als set van 2 stuks.

Levering binnen 24 uur

Gratis verzending vanaf €100,

Deze adapterkabelset is een snelle en gemakkelijke oplossing om de BARRACUDA knipperlichten aan te sluiten. De stekkers kunnen direct worden aangesloten op de kabelboom van de motorfiets zonder te knippen in de bedrading of te solderen. De adapterkabels zijn verkrijgbaar voor verschillende merken motorfietsen, zoals Honda, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Ducati, MV Agusta en BMW. Worden verkocht als set van 2 stuks.

Levertijd: 

 Beschikbaar: Het product is mogelijk in voorraad in Nederland. Indien dit niet het geval is zult u geïnformeerd worden over de verwachte levertijd. Bestelling worden doorgaans binnen 24 uur verzonden.

 Niet beschikbaar: Het product is momenteel (nog) niet leverbaar. Komt u later nog eens terug om te bekijken of het dan wel beschikbaar is.

 

Verzendkosten België, Nederland en Luxemburg: €10,00 per bestelling.

 GRATIS verzending in de Benelux vanaf €100.

Betalingsmogelijkheden:

IDEAL (NL) - BANCONTACT (NL)

MINI VIPER

Vanaf: € 30,00 Vat Incl.

FRECCIA
€ 47,90 -
QUADRA
€ 49,90 -
IDEA inserts

Vanaf: € 7,90 Vat Incl.

SILUR
€ 56,90 -
FONZIE
€ 39,90 -
This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x