BENELUX
KENTEKENPLAATHOUDER (universeel)

KENTEKENPLAATHOUDER (universeel)

[N6104-BN]
BESCHIKBAAR

Past op deze motor(en): Universeel product - Past op bijna elke motor

€ 52,47 Incl. BTW

Aantal:
Beschrijving
ALUMINIUM - VERSTELBAAR

Gemaakt van zwart geanodiseerd aluminium met een verstevigd scharnierpunt vervaardigd uit roestvrij staal. Complete set met beugels en schroeven. Exclusief kentekenplaatverlichting


N.B. Dit is een universele en moet passsend gemaakt worden op je motor. Zoek eerst op onze site bij uw eigen model motorfiets of er een specifieke kentekenplaathouder bestaat, deze kunnen gemonteerd worden zonder enige aanpassing aan je motorfiets.

Zendingen vanuit Italy - ( Levering binnen 3 werkdagen )

Gratis verzending vanaf €200,

De BARRACUDA KENTEKENPLAATHOUDERS zijn ontwikkeld BARRACUDA met de beste materialen zoals aluminium en RVS om de lichtheid en de kracht tegelijkertijd te waarborgen.

LET OP! Dit is een universele kentekenplaathouder, wat niet betekent dat hij op elke motor zomaar gemonteerd kan worden. Voor de meeste courante modellen motorfietsen hebben wij Barracuda modelspecifieke kentekenplaathouders in ons programma. Dit is een standaard kentekenplaathouder waarbij in de meeste gevallen aanpassingen (gaten boren, bevestigisingsbeugels maken, etc.) aan uw motorfiets gedaan dienen te worden.

De kentekenplaathouder heeft een RVS verbindingsstuk die de sterkte en de mogelijkheid om de hellingshoek van kentekenplaathouder aan te kunnen passen. (exclusieve 

let op! Tijdens de montage dient er rekening gehouden te worden met een maximale wettelijk hellingshoek van 30°.

Het is noodzakelijk dat u de kentekenplaathouder met deugdelijke bevestigingsmaterialen monteert op de 4 gaten die aan elke hoek van de X-plaat zijn aangebracht.

Vanwege de WETTELIJKE REGELGEVING is het noodzakelijk om ook de LED KENTEKENPLAATVERLICHTING en de REFLECTOR mee te bestellen en te monteren.

Op de Barracuda kentekenplaathouders is het niet mogelijk om de originele knipperlichten te monteren, deze dient u ook te vervangen in aftermarket knipperlichten.

Voor extra informatie of technische ondersteuning kunt u hier contact met ons opnemen.

Levertijd: 

 Beschikbaar: Het product is mogelijk in voorraad in Nederland. Indien dit niet het geval is zult u geïnformeerd worden over de verwachte levertijd. Bestelling worden doorgaans binnen 48 uur verzonden.

 Niet beschikbaar: Het product is momenteel (nog) niet leverbaar. Komt u later nog eens terug om te bekijken of het dan wel beschikbaar is.

 

Verzendkosten België, Nederland en Luxemburg: €9,90 per bestelling.

 GRATIS verzending in de Benelux vanaf €200,- door DHL

Betalingsmogelijkheden:

IDEAL (NL) - BANCONTACT (BE) - CREDITCARD - PAYPAL - OVERBOEKING - ACHTERAF BETALEN: Binnen 14 dagen (NL)

IDEA B-LUX

Vanaf: € 55,44 Vat Incl.

Z-LED B-LUX

Vanaf: € 82,22 Vat Incl.

X-LED B-LUX

Vanaf: € 79,25 Vat Incl.

S-LED B-LUX

Vanaf: € 79,25 Vat Incl.

MINI VIPER

Vanaf: € 33,62 Vat Incl.

FRECCIA
€ 53,46 Incl. BTW
QUADRA
€ 55,44 Incl. BTW
SILUR
€ 63,38 Incl. BTW
FONZIE
€ 44,53 Incl. BTW
WEERSTANDEN 10W
€ 10,81 Incl. BTW