BENELUX

RETOUREN en OMRUILING

Binnen Nederland gratis retourneren

Binnen Nederland is het retourneren van je bestelling of een gedeelte hiervan kosteloos. Zorg dat je bij het retourneren het product goed verpakt.

Neem contact op met sales@jigxproducts.nl en wij maken een retourlabel met barcode. Vervolgens biedt je het pakketje aan bij een PostNL punt bij jou in de buurt. De bon dien je goed te bewaren omdat dit jouw afgiftebewijs is.

Vind een PostNL punt bij jou in de buurt

 

Regels omtrent retourneren

Nadat je de bestelling ontvangen hebt, heb je 14 dagen bedenktijd waarin je mag bepalen of je het product wilt houden, ruilen of retour stuurt. Belangrijk hierbij is dat je het product compleet houdt, niet gebruikt en niet verder uitpakt dan nodig om te bepalen of het product aan je wensen voldoet. Zowel de producten als de verpakking dienen in onbeschadigde toestand te zijn. Bewaar daarom het verpakkingsmateriaal om het product in nieuwstaat te kunnen retourneren. Gebruik de verzenddoos waarmee je de bestelling hebt ontvangen om het product in terug te sturen. Zorg ervoor dat je de productverpakking niet beplakt met een label of dichtplakt met tape. Het standaard geldende tarief voor verzending van pakketten via PostNL (maximaal € 6,95). Mocht het bedrag hoger zijn, is het te adviseren om dit eerst te overleggen om teleurstellingen te voorkomen. (zie ook onze Algemene voorwaarden Artikel 6 t/m 8).

Terugbetaling

Doorgaans duurt het 2 – 5 werkdagen om jouw retourzending die je hebt ingeleverd op het PostNL punt in handen te krijgen. Als we je retourzending hebben ontvangen wordt deze veelal dezelfde dag nog verwerkt. We doen dan ook ons best om binnen enkele dagen je aankoopbedrag terug te storten. In het uiterste geval duurt het tot 30 werkdagen om de terugbetaling te doen. Wanneer je de bestelling volledig retourneert ontvang je van ons het aankoopbedrag inclusief de eventuele verzendkosten terug. Houd je een gedeelte van de bestelling en kom je daarmee onder de € 100,- euro dan houden we de verzendkosten á €6,95 in op het over te maken bedrag. Heb je bij de bestelling die je wilt retourneren gekozen voor de optie ‘Achteraf betalen’ dan worden de administratiekosten van 2,95 euro ingehouden op het bedrag dat je van ons teruggestort krijgt.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x