BENELUX

RETOUREN en OMRUILING

Het retour sturen van je bestelling of een gedeelte van de bestelling is voor kosten en risico van de besteller.

Zorg dat je bij het retourneren het product goed verpakt zodat het onbeschadigd retour ontvangen kan worden.

Je kunt het retour te sturen naar het adres op de bijgeleverde factuur.

Regels omtrent retourneren

Nadat je de bestelling ontvangen hebt, heb je 14 dagen bedenktijd waarin je mag bepalen of je het product wilt houden, ruilen of retour stuurt. Belangrijk hierbij is dat je het product compleet houdt, niet gebruikt en niet verder uitpakt dan nodig om te bepalen of het product aan je wensen voldoet. Zowel de producten als de verpakking dienen in onbeschadigde toestand te zijn. Bewaar daarom het verpakkingsmateriaal om het product in nieuwstaat te kunnen retourneren. Gebruik de verzenddoos waarmee je de bestelling hebt ontvangen om het product in terug te sturen. Zorg ervoor dat je de productverpakking niet beplakt met een label of dichtplakt met tape.

Terugbetaling

Doorgaans duurt het 2 – 5 werkdagen om jouw retourzending die je hebt ingeleverd in handen te krijgen. Als we je retourzending hebben ontvangen wordt deze veelal dezelfde dag nog verwerkt. We doen dan ook ons best om dit binnen enkele dagen af te handelen. In het uiterste geval duurt het tot 30 werkdagen om de terugbetaling te doen.

Wanneer je de bestelling volledig retourneert ontvang je van ons het aankoopbedrag van de producten terug. Houd je een gedeelte van de bestelling en kom je daarmee onder de € 100,- euro dan houden we de verzendkosten van de bestelopdracht á €6,95 in op het over te maken bedrag. Heb je bij de bestelling die je wilt retourneren gekozen voor de optie ‘Achteraf betalen’ dan worden de administratiekosten van 2,95 euro ingehouden op het bedrag dat je van ons teruggestort krijgt. Indien de producten beschadigd zijn of de verpakking is dermate beschadigd dat het product niet meer als nieuw te verkopen is, kan de retrouzending worden geweigerd of er kosten voor in rekening worden gebracht.