BENELUX
RISERS

RISERS

BESCHIKBAAR

Past op deze motor(en): Universeel product - Past op bijna elke motor


Beschrijving
UNIVERSEEL
Deze stuurrisers zijn zwart geanodiseerd.

Er zijn 3 versies: Universal (voor motorfietsen met vervangbare risers voor een stuur van 28mm) Special (voor motorfietsen waarbij de risers vast zitten aan de kroonplaat) of Universal22 (voor motorfietsen met vervangbare risers voor een stuur van 22mm)

LET OP! Yamaha FZ1 en FZ8 Risers kunnen enkel gemonteerd worden met de universal Risers en bevestigingsset YF1117. Mocht u meer vragen hebben, stel ze gerust via de chat.


Levering binnen 24 uur

Gratis verzending vanaf €100,

Deze stuurrisers zijn zwart geanodiseerd. Er zijn 3 versies: Universal (voor motorfietsen met vervangbare risers voor een stuur van 28mm) Special (voor motorfietsen waarbij de risers vast zitten aan de kroonplaat) of Universal22 (voor motorfietsen met vervangbare risers voor een stuur van 22mm) LET OP! Yamaha FZ1 en FZ8 Risers kunnen enkel gemonteerd worden met de universal Risers en bevestigingsset YF1117. Mocht u meer vragen hebben, stel ze gerust via de chat.

Levertijd: 

 Beschikbaar: Het product is mogelijk in voorraad in Nederland. Indien dit niet het geval is zult u geïnformeerd worden over de verwachte levertijd. Bestelling worden doorgaans binnen 24 uur verzonden.

 Niet beschikbaar: Het product is momenteel (nog) niet leverbaar. Komt u later nog eens terug om te bekijken of het dan wel beschikbaar is.

 

Verzendkosten België, Nederland en Luxemburg: €10,00 per bestelling.

 GRATIS verzending in de Benelux vanaf €100.

Betalingsmogelijkheden:

IDEAL (NL) - BANCONTACT (NL)

VELGLINT

Vanaf: € 15,90 Vat Incl.

PADDOCK STAND

Vanaf: € 84,90 Vat Incl.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x