BENELUX
RISERS

RISERS

BESCHIKBAAR

Beschrijving
UNIVERSEEL
De Barracuda valbeveiliging. Strak, subtiel en stijlvol. De valbeveiliging wordt geleverd in een complete set met alle nodige bevestigingsmaterialen en kan gemonteerd worden zonder enige aanpassing.

Let op! De BASIC set wordt standaard geleverd zonder de gekleurde inserts. Deze kunnen als optie erbij besteld worden.

Naast de losse inserts is het ook mogelijk om de sets te upgraden naar de luxe ALUX versie. De standaard kunststoffen einddoppen kunnen hiermee gewijzigd worden naar een Aluminium uitvoering.

Het is ten alle tijden noodzakelijk om de BASIC set te bestellen en vervolgens kun je kiezen om er extra de losse inserts bij te bestellen of de aluminium gekleurde einddoppen.

 Gratis verzending vanaf €100,- (Benelux) via PostNL

 Binnen 14 dagen retour 

 6 dagen per week thuisbezorgd 

 7 dagen per week telefonisch advies via 06-34850726 (op redelijke tijden)

De VALDOPPEN SETS zijn ontwikkeld als bescherming aan de zijkant van de motorfiets voor het geval dat deze omvalt. De valdoppen zijn niet in staat om de motorfiets volledig te beschermen van beschadigingen ten tijde dat de motorfiets omvalt onder hoge snelheid, maar kan er wel voor zorgen dat er enige vorm van protectie geboden wordt. De slijtdoppen van de valdoppen sets zijn er voor ontwikkeld om glijdende wrijving te weerstaan. De valdoppen sets zijn ontworpen met een minimale omvang, maar toch de best nodige protectie te garanderen. Voor extra informatie of technische ondersteuning kunt u contact opnemen met techniek@barracudamoto.nl

Levertijd: 

 Beschikbaar: Het product is mogelijk in voorraad in Nederland. Indien dit niet het geval is zult u geïnformeerd worden over de verwachte levertijd. Bestelling worden doorgaans binnen 48 uur verzonden.

 Niet beschikbaar: Het product is momenteel (nog) niet leverbaar. Komt u later nog eens terug om te bekijken of het dan wel beschikbaar is.

 

Verzendkosten België, Nederland en Luxemburg: €6,95 per bestelling.

 GRATIS verzending in de Benelux vanaf €100,- door PostNL

Betalingsmogelijkheden:

IDEAL (NL) - BANCONTACT (BE) - CREDITCARD - PAYPAL - OVERBOEKING - ACHTERAF BETALEN: Binnen 14 dagen (NL)

VELGLINT

Vanaf: € 17,50 Vat Incl.

PADDOCK STAND

Vanaf: € 89,90 Vat Incl.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x