BENELUX
SKIN XR INDICATOR B-LUX

SKIN XR INDICATOR B-LUX

BESCHIKBAAR

Past op deze motor(en): Universeel product - Past op bijna elke motor


Beschrijving
E-MARKED - UNIVERSEEL
E-MARKED - UNIVERSEEL
SKIN XR INDICATOR bestaan volledig uit aluminium, zijn universeel en hebben een E-KEURMERK. Deze spiegels hebben een ingebouwd Knipperlichtsysteem bestaande uit LED-technologie. De SKIN XR INDICATOR kan op veel manieren worden afgesteld voor het beste zicht.

De SKIN XR INDICATOR is onderdeel van het B-LUX assortiment van Barracuda en zijn speciaal ontwikkeld voor het luxere marktsegment.

De SKIN XR INDICATOR wordt in sets verkocht en zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren: ZWART, ZILVER EN GOUD.


Zendingen vanuit Italy - ( Levering binnen 3 werkdagen )

Gratis verzending vanaf €200,

BARRACUDA's E-GEKEURDE SPIEGELS zijn conform de Europese verkeersveiligheidsregels. Deze spiegels dienen wettelijk voorzien te zijn een E-keur symbool (E…), welke u kunt terugvinden onderaan in het spiegelsglas. De E-GEKEURDE spiegels dienen een minimum spiegeloppervlakte te hebben en mogen derhalve niet te klein zijn. Alle Barracuda spiegels met stuurbevestiging zijn voorzien van een universele schroefdraad van M10x1,25 (beide zijden rechtse draad) en passen hiermee op de meeste merken motorfietsen instructies Voor alle YAMAHA motors is een ADAPTOR met code YP-ADATT nodig, voor de R6 vanaf 2008 t/m nu is een adoptor met code YP08-12 ADATT nodig. All HONDA , KAWASAKI ,SUZUKI , TRIUMPH , APRILIA zijn geen adaptors nodig. Voor extra informatie of technische ondersteuning kunt u contact opnemen met techniek@barracudamoto.nl

Levertijd: 

 Beschikbaar: Het product is mogelijk in voorraad in Nederland. Indien dit niet het geval is zult u geïnformeerd worden over de verwachte levertijd. Bestelling worden doorgaans binnen 48 uur verzonden.

 Niet beschikbaar: Het product is momenteel (nog) niet leverbaar. Komt u later nog eens terug om te bekijken of het dan wel beschikbaar is.

 

Verzendkosten België, Nederland en Luxemburg: €9,90 per bestelling.

 GRATIS verzending in de Benelux vanaf €200,- door DHL

Betalingsmogelijkheden:

IDEAL (NL) - BANCONTACT (BE) - CREDITCARD - PAYPAL - OVERBOEKING - ACHTERAF BETALEN: Binnen 14 dagen (NL)

D-VERSION RACE

Vanaf: € 163,55 Vat Incl.

RACE-INDICATOR

Vanaf: € 141,73 Vat Incl.

R-VERSION RACE

Vanaf: € 121,89 Vat Incl.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x