BENELUX
LEVER PRO-TECT <strong>B-LUX</strong>

LEVER PRO-TECT B-LUX

BESCHIKBAAR
UNIVERSEEL - ALUX SERIES
de LEVER PRO-TECT ALUX is a rem- of koppelingshendel protector.
Ze zijn gemaakt van billet Aluminium. Je kunt ze tot 8 graden in verschillende hoeken verstellen, waardoor je ze naar wens kunt monteren op je motorfiets.

Vanwege de doordachte constructie is het mogelijk om ze zowel LINKS als RECHTS te monteren.

Dit product zit natuurlijk ook gemonteerd op de motoren van onze partners in de motorsport.
TEAM GRESINI RACING gebruikt de BARRACUDA LEVER PRO-TECT in de MOTO3, MOTO2, MOTOGP en ook het HONDA WSBK TEAM rijdt met deze remhendel protector.

LEVER PRO-TECT ALUX is te bestellen in ZILVER, ZWART, ROOD, GOUD en BLAUW.

Designed by BARRACUDA
voor de veiligheid tijdens straat en circuit gebruik.

de LEVER PRO-TECT ALUX is a rem- of koppelingshendel protector. Ze zijn gemaakt van billet Aluminium. Je kunt ze tot 8 graden in verschillende hoeken verstellen, waardoor je ze naar wens kunt monteren op je motorfiets. Vanwege de doordachte constructie is het mogelijk om ze zowel LINKS als RECHTS te monteren. Dit product zit natuurlijk ook gemonteerd op de motoren van onze partners in de motorsport. TEAM GRESINI RACING gebruikt de BARRACUDA LEVER PRO-TECT in de MOTO3, MOTO2, MOTOGP en ook het HONDA WSBK TEAM rijdt met deze remhendel protector. LEVER PRO-TECT ALUX is te bestellen in ZILVER, ZWART, ROOD, GOUD en BLAUW. Designed by BARRACUDA voor de veiligheid tijdens straat en circuit gebruik.

Alleen geregistreerde bezoekes kunnen reviews plaatsen, log in of registeer hier

Verzendkosten België, Nederland en Luxemburg: €6,95 per bestelling.

 GRATIS verzending in de Benelux vanaf €100,- door PostNL

 

Levertijden: 

 Beschikbaar: Het product is mogelijk in voorraad in Nederland. Indien dit niet het geval is zult u geïnformeerd worden over de verwachte levertijd. Bestelling worden doorgaans binnen 48 uur verzonden.

 Niet beschikbaar: Het product is momenteel (nog) niet leverbaar. Komt u later nog eens terug om te bekijken of het dan wel beschikbaar is.

This site uses cookies. By continuing to browse this site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.
x